Osnova Lojalti Platforme

Core Loyalty Platform

Loyax je veoma prilagodljiv, ''white label'' lojalti platforma koja Vam pruža mogućnost da napravite moćan lojalti program koji će privlačiti, nagradjivati i zadržavaće Vaše klijente.

U ponudi imate i kao ''cloud'' baze, SaaS (software as a service) rešenja i kao samostalne instalacije.

Lojalti Programi

Programi Potrošnje

Potroši X, dobijaš Y.

Nagradni lojalti poeni za odredjenu sumu potrošenu u Vasoj firmi.

Ovo je fenomenalan način da povećate prodaju i obezbedite ponovne kupovine.

Programi Posete

Posetite N-puta, dobićete nagradu.

Ovaj lojalti program obezbedjuje lojalti poene kupcu na osnovu broja poseta Vašoj firmi.

Pogodan je za firme sa relativno stabilnim cenama proizvoda/usluga, koje teže za povećanjem posete kupaca.

Programi za Rangiranje

Program za rangiranje odvaja kupce u različite nivoe (Zlatni, Srebrni, Platinum), a svaki sa sobom nosi odredjene lojalti poene i nagrade.

Kako klijent napreduje u više nivoe, tako i nivo nosi više benefita.

Spend Program
Visit Programs

Tiered Programs
Referral Program

Coalition Programs

Programi Preporuke

Preporuči i zaradi.

Programi preporuke nagradjuju klijenta za promovisanje Vaše firme.

Deljenjem posebnih linkova i promo kodova putem email-a ili socijalnih mreža, Vaš klijent može da pozove svoje prijatelje i da bude nagradjen za svaku uspešnu preporuku.

Ovo je odličan način da privučete nove klijente i promovišete svoju firmu.

Koalicioni Programi

Zaradi "Ovde", Nagradi "Tamo".

Koalicioni lojalti programi omogućavaju da dve ili više firme oforme grupu i ponude klijentu jedinstven lojalti program.

Ovo omogućava firmama da dobiju pristup velikoj bazi klijenata i ponude raznovrsne pogodnosti istim.

Unakrsna rešenja, takodje, mogu se upotrebljavati pojedinačno kod preduzeća pogotovo kada imaju lanac maloprodaja.

Višekanalna Komunikacija

Lojalni klijenti zaslužuju posebnu pažnju.

Loyax Vam omogućava da kreirate veoma precizno targetiranje i personalizovane poruke bazirane na stvarnim podacima klijenata, koje Vam pomažu da ostvarite veću povezanost sa klijentima, bolji odziv kao i povrat ulaganja (ROI).

Lojalti E-mail Marketing

Koristeći podatke klijenata prikupljene pomoću Loyax lojalti platforme, možete kreirati relevantne, personalizovane i primamljive e-mail marketing kampanje koje imaju za cilj povećanje upotrebe lojalti programa, stimulišu klijente da se ponovo vraćaju i produbljuju njihovi lojalnost.

Možete slati ekskluzivne lojalti ponude, podsetnike za bonuse, poruke vezane za dogadjaje, itd.

Mobilni Lojalti Marketing

Mobilni marketing pomera lojalti programe na viši nivo. Uz Loyax, možete vrlo lako stvoriti brze, kartke i personalizovane sms poruke koje stižu pravo u ruke klijenata.

Platforma Vam omogućava da šaljete SMS poruke i "push" notifikacije.

Loyalty Email Marketing
Mobile Loyalty Marketing
Social Loyalty Marketing
Indoor Loyalty Marketing

Društveni Lojalti Marketing

Dodavanje društvene komponente Vašem lojalti programu je još jedna komunikaciona opcija koju Vam pruža Loyax. Platforma omogućava klijentima da se prijave u sistem putem društvenih mreža, što Vama dopušta da stignete do klijenata kroz njihove omiljene društvene kanale.

Unutrašnji Lojalti Marketing (Signalni Uredjaji)

Loyax lojalti platforma podržava najnoviju tehnologiju signalnih uredjaja za mikro-lokacioni lojalti marketing. Omogućavajući trgovcima da šalju personalizovane poruke klijentima na mobilnim telefonima kada su u neposrednoj blizini pojedinih radnji ili proizvoda. Ovako, možete primamiti klijente na njihovom putu ka kupovini, slanjem personalizovanih poruka dobrodošlice, predstavljanjem novih artikala, specijalnih ponuda unutar radnje, karakteristikama proizvoda i mnogim drugim.

Izveštavanje i Analiza

Kada je u pitanju lojalti programi, prikupljanje podataka je jedan od najvažnijih faktora za uspeh.

Loyax lojalti platforma obezbedjuje raznovrsnost izveštaja, pomažući na taj način firmama da razumeju svoju publiku i stvore klijentima bolji doživljaj.

Sistem obezbedjuje pristup:

 • Demografskoj statistici
 • Izveštajima ponašanja klijenata
 • Efikasnosti Kampanje/Programa
 • Uporedjivačkim izveštajima
 • Posebno prilagodjenim izveštajima
Reporting and Analytics

Lojalti Kartice i Mobilne Aplikacije

Customer Loyalty Cards and Mobile App

Pored klasičnih lojalti kartica, klijenti mogu skinuti brendiranu mobilnu aplikaciju kako bi vodili evidenciju svojih kupovina, akumuliranih lojalti poena, dostupnih nagrada i kako bi primali posebne ponude. Jednom registrovani u sistem, klijenti mogu početi skupljati poene u omiljenim radnjama, jednostavnim skeniranjem barkoda ili QR koda sa njihove lojalti kartice ili mobilne aplikacije.

Kako lojalti kartice tako i mobilna aplikacija može biti u potpunosti.

Lojalti Nagrade

Možete izabrati na nekoliko različitih načina da ponudite lojalti nagrade Vašim klijentima.

Online Katalog Nagrada

Online katalog nagrada uključuje raznovrsne nagrade organizovane u nekoliko različitih kategorija.

Svaka nagrada iz online kataloga je vredna odredjen iznos u lojalti poenima. Klijenti mogu proveriti svoj balans poena i raspoložive nagrade.

Takodje, mogu videti i nagrade za koje im je potrebno više lojalti poena, podstičući ih da skupe još kako bi dobili one željene lojalti nagrade.

Info Pult / Centar za Nagrade

U suprotnom, možete preneti svoje lojalti nagrade na Info Pult/Centar za Nagrade, gde će zaposleni skenirati mobilnu aplikaciju ili lojalti kartice klijentima, kao i skupljene račune, i na taj način prikupiti informacije o mestu kupovine, iznosu, datumu i vremenu kupovine. Informacije se momentalno šalju u Loyax sistem kao i odgovarajući poeni na nalog klijenata. Zaposleni obaveštavaju klijente koje nagrade mogu preuzeti sa postojećim poenima i podstiču ih da nastave sa kupovinom ne bi li osvojili veće nagrade.Online rewards catalogue


Info Desk / Rewards Center
Gift cards


Promo codes

Poklon kartice

Poklon kartice su najcenjenija nagrada od strane potrošača. Odličan su način da podstaknete češće kupovine i povećate zadovoljstvo klijenata.

Nakon akumuliranja odredjenog broja poena, potrošači mogu da izaberu da ih iskoriste za poklon karticu ili da nastave sa kupovinom za veće nagrade.

Poklon kartice se mogu koristiti u vidu nagrade za klijente prilikom posebnih dogadjaja, kao što su rodjendani i godišnjice. Pošaljite ih zajedno sa personalizovanim porukama i stvorite jedinstven doživljaj.

Promo kodovi

Promo kodovi su još jedan odličan način da pridobijete klijente. Sistem Vam omogućava da lako generišete promotivne kodove i upotrebite ih u promovisanje novih produkata, povećavajući na taj način zadovoljstvo kod klijenata i povećavajući prodaju.

Baza Klijenata

Klijenti mogu biti registrovani na sistem putem:

 • Mobilne aplikacije za klijente (lična registracija)
 • Web portala za klijente (lična registracija)
 • Mobilne aplikacije za firme
 • Desktop aplikacije za firme
 • Web portal za firme
 • Integracije CRM sistema
Customer Registration

POS Servis Integracija

POS Service Delivery in action
POS Service Delivery

Loyax može da se koristi i kao nezavisno rešenje, a može i da se integriše sa postojećim poslovnim aplikacijama kako bi pojednostavio proces i da odgovori potrebama Vašeg biznisa.

Nezavisna Rešenja

Tablet Instalacija

Kamerom na tabletu skenira se QR kod sa lojalti kartice ili mobilne aplikacije, kako bi se utvrdio indentitet klijenta. Lojalti poene unosi radnik u prodavnicama.

Ovakvo nezavisno rešenje se brzo podešava i lako koristi.

Desktop PC/Laptop

Loyax lojalti sistem radi kako na desktop PC-u tako i na laptopu. U ovom slučaju, kao dodatak, potreban je barkod čitač da bi skenirao lojalti kartice klijenata ili mobilne aplikacije.

Automatizovano Izvlačenje Podataka

Predueće koja koriste barkod čitač i OCR skener mogu da pojednostave proces prikupljanja informacije računa klijenata nezavisno od POS uređaja. Baza podataka se automatski prikuplja sa računa - prodavnica, iznos, datum i vreme kupovine. Informacije se čuvaju u sistemu i bodovi se dodaju na račun klijenta.

Integraciona Rešenja

Loyax je API-bazirano rešenje koje može biti integrisano sa postojećim softverskim sistemima u cilju da dopuni sistem prodavca sa naprednim lojalti mogućnostima.

Sistem podržava:


 • Platni sistem
 • POS sistem
 • CRM sistem
 • Online sistem
 • ERP sistem
 • Mobilne aplikacije
 • Druga rešenja

Loyax poseduje standardizovan interfejs kako bi funkcionisao sa neophodnim podacima i procesima putem:


 • WSDL (Web Service Definition Language), XML-bazirani interfejs koji opisuje funkcije dostupne preko Loyax Web Servisa za naše klijente
 • Podrške SOAP (Simple Object Access Protocol) protokola koji služi za razmenu strukturnih informacija sa drugim sistemima
 • Podrške RESTful (Representational State Transfer) protokola koji služi za neposrednu interakciju drugih sistema sa Loyax-om